Kørekort i Jyderup

Tag dit kørekort i Jyderup hos Stevnsborgs Køreskole.

– Bestå i første forsøg

Jeg giver dig personlig og grundig undervisning, så du kan få dit kørekort ved første forsøg. Det er  billigere og meget sjovere.

Hos Stevnsborgs Køreskole i Jyderup på Vestsjælland, kan du erhverve dit kørekort til almindelig personbil. Jeg tilbyder individuel og personlig undervisning, så du ikke får al din viden fra en PC. Jeg underviser med målet om, at du bliver en god og sikker billist. Med den individuelle undervisning er der plads til, at du kan stille en masse spørgsmål. Hos Stevnsborgs Køreskole er der ingen dumme spørgsmål, og det er bedre at du stille et spørgsmål for meget end for lidt. Hos Stevnsborgs Køreskole kan du få dit kørekort i Jyderup ved første forsøg. Det er billigere og meget sjovere.

Ta’ dit kørekort i Jyderup hos os

Hos Stevnsborgs Køreskole er der faste tidspunkter for undervisning i teori, men med kørslen aftaler jeg med hver enkel elev. Vi aftaler de tidspunkter, hvor det passer bedst ind i dit skema.

Selve kørslen foregår i Holbæk, hvor køreprøven også vil foregå. Køretider kan efter aftale også starte i Jyderup, hvis dette er mere praktisk for dig.

Hos Stevnsborgs Køreskole tages der tid til at sikre en grundig undervisning, så du kan din teori og praksis. For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg og sikker i bilen – både for din egen skyld og for de andre trafikanter. Jeg sørger for, at du er ordentligt forberedt, inden du går til køreprøve. På den måde er der større chance for, at du består i første forsøg, og du får dit kørekort hurtigere. Samtidigt er det også billigere, når du består første gang, fordi du slipper for at skulle betale for ekstra undervisning og en ny prøve. Som din kørelære sørger jeg for, at du kan færdselsreglerne, så du føler dig klar til prøverne.

Formålet er, at gøre dig til en sikker og glad bilist.

Har du brug for at få taget kørekortet lige nu?

Ring til mig på 29 80 86 66

 

Hvad koster et kørekort »

Sidebar