Stevnsborgs Køreskole i Vestsjælland

Køreskole i Jyderup – let, hurtigt og sikkert

Hos Stevnsborgs Køreskole får du ikke PC-baseret undervisning i teori, men personlig undervisning, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du har behov for undervejs. Hos Stevnsborgs Køreskole i Jyderup kan du tage B-kørekort, som er kørekort til almindelig personbil.

Hos Stevnborgs Køreskole i Vestsjælland er målet, at du bliver en god bilist og ikke bare, at du består køreprøven. Jeg går op i din læring, og jeg sørger for at give dig undervisning, så du bliver en tryg og selvsikker billist. Det er vigtigt, du føler dig sikker i trafikken, da det giver dig bedre evner til at skabe overblik over dine medtrafikanter. Dette er basal sikkerhed, med den individuelle undervisning, kan du stille alle de spørgsmål, du har brug for, for at blive en sikker billist.

En god bilist har styr på reglerne og forstår, hvorfor de er nødvendige. Udenadslære er ikke nok, når det handler om at have det nødvendige overblik i trafikken. Når du køre bil, handler det ikke kun om, at kunne færdselsreglerne, men det handler også om, at du føler dig tryg og sikker, så du kan tage kontrol over bilen.

Hos Stevnsborgs Køreskole i Jyderup giver vi dig personlig undervisning, som giver dig sikkerhed i din daglige kørsel fremover, både for dig selv og for andre.

Ring til os på 29 80 86 66 og hør om dine muligheder.

Dine fordele med Stevnsborgs Køreskole i Jyderup
  • Køretider aftales individuelt
  • Personlig teori-undervisning
  • Grundig
  • Ekstra hjælp til ordblinde

Det koster det at tage kørekort »

Generhverv af kørekort »

Trygheds-timer til dig, der ikke har kørt længe »

Sidebar