Stevnsborgs Køreskole Vestsjælland

Hos Stevnsborgs Køreskole Vestsjælland får du ikke PC-baseret teoriundervisning, men personlig undervisning, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du har behov for undervejs.
Stevnsborgs Køreskole er placeret i Jyderup og hos os kan du tage B-kørekort, som er kørekort til almindelig personbil.

Ta’ dit kørekort hos en køreskole i Vestsjælland

Hos Stevnborgs Køreskole i Vestsjælland er målet, at du bliver en god bilist og ikke bare, at du består køreprøven. Jeg går op i din læring, og jeg sørger for at give dig undervisning, så du bliver en tryg og selvsikker billist.
Det er vigtigt, du føler dig sikker i trafikken, da det giver dig bedre evner til at skabe overblik over dine medtrafikanter – dette er basal sikkerhed! Med den individuelle undervisning, kan du stille alle de spørgsmål, du har brug for, for at blive en sikker billist.

En god bilist har styr på reglerne og forstår, hvorfor de er nødvendige. Udenadslære er ikke nok, når det handler om at have det nødvendige overblik i trafikken. Når du kører bil, handler det ikke kun om, at kunne færdselsreglerne. Det handler også om, at du har kontrol over bilen, så DU føler dig tryg og sikker.

Fordele ved at vælge os som din køreskole i Vestsjælland

Hos Stevnsborgs Køreskole i Jyderup giver vi dig personlig undervisning, som giver dig sikkerhed i din daglige kørsel fremover, både for dig selv og for andre.

Vi lægger vægt på mange ting som gør os til din foretrukne køreskole i Vestsjælland, men særligt er:

  • Køretider aftales individuelt
  • Personlig teoriundervisning
  • Grundig og sikker kørsel
  • Ekstra hjælp til ordblinde

Ring til os på 29 80 86 66 og hør om dine muligheder eller book din køretid her.

Det koster det at tage kørekort »

Generhverv af kørekort »

Trygheds-timer til dig, der ikke har kørt længe »

Sidebar